Комплект спално бельо - Малко сладко Йорки. Модел - 002-643

 Атрактивен и стилен спален комплект с животински мотив - малко сладко куче Йорки (Йоркширски териер). 

Комплектът е изработен от 100% памук (Ранфорс) и микрофибърен плат за щампата със специфична сатенена сплитка
Размери на комплектите спално бельо: 

Единичен комплект - 150 х 210 см. включва

  - 2 бр. калъфки за възглавници

  - 1 бр. долен чаршаф - 160 х 240 см. 

  - 1 бр. плик (или олекотена завивка) - 160 х 240 см. 

Двоен комплект - 200 х 210 см. включва

  - 2 бр. калъфки за възглавници

  - 1 бр. долен чаршаф - 220 х 240 см. 

  - 1 бр. плик (или олекотена завивка) - 220 х 240 см. 

Модел - 001-643 
Допирна част на спалното бельо и чаршафа са 100% памук (РАНФОРС). Ранфорс е тъкан, отличаваща се с по-голяма мекота и здравина и по-малка свиваемост от обикновените хасета. Самата тъкан е по-фина и по-мека на допир. 

За да направите интериора на Вашата спалня напълно завършен можете да комбинирате този комплект с пано или картина за стена, които можете да разгледате в категорията "Декорация за стена

РАНФОРС памука е мек и приятен на допир, защото е изработен от 100 % памучни влакна което допринася да се чувствате отпочинали, свежи и в по-добро здраве. Спалното бельо не допуска прах, влага и бактерии в леглото Ви. Памука регулира температурата на тялото и през лятото осигурява прохлада, а през зимата топлина. 
Щампата е принтирана с изключителна устойчивост. Поради здравината на багрилата върху микрофибъра, при пране и сухо триене щампата не се променя и не избелява. Микрофибърният плат за щампата е полиестер  със специфична сатенена сплитка, която придава обем и мекота характерна за памучния сатен, като притежава огромна плътност, мекота и възможност за отпечатване на здрава щампа. 

Предимството на спалното бельо от микрофибър е, че то е устойчиво на петна, бързо съхне и не се мачка. 
Разгледайте и другите предложения от категорията "Текстилни изделия" за да направите Вашия разумен избор - Вашият Smart Choice

Всяка поръчка се изработва индивидуално и е необходим технологичен срок. 

Срок за изработка на Шалтета, спално бельо с Олекотена завивка – до 14 работни дни, а за всички останали продукти до 7 работни дни.

Продуктите с лого “Доверие в текстила” отговарят на най-строгите критерии на международната асоциация OEKO-TEX® и не съдържат вредни вещества. 

Коментари