Картина пано за стена от 5 части с морска раковина - HD-037

Атрактивна декорация - картина пано за стена от 5 различни по големина части с морски мотив - самотна морска раковина.

НОВО предложение от Smart Choice - Модел: HD-037

Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части (панели) изработени от изключително лек материал с лесен и бърз монтаж.
Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете.
Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години! 


 


В комплекта са включени възможно най-щадящи вашата стена двойно залепващи ленти, даващи ви възможност за репозициониране, т.е можете съвсем лесно да донаместите отделните панели или да преместите цялото пано, а също така и подробни инструкции на Български език.

Разгледайте и другите предложения от категорията "Декорация за стена - Цветя" или "Декорация за стена - Природа" на онлайн магазин Smart Choice за да добавите още стил и красота към интериора във Вашите кухня, спалня, хол, заведение, офис, салон за красота, ресторант, хотел или където Вие прецените, че би подхождало. 





АКТУАЛНО!
Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние от онлайн магазин Smart Choice ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. 

Онлайн магазин Smart Choice Ви предлага избор от 2 размера и 8 различни дизайна за най-добро позициониране според специфичността на интериора във Вашия дом.

ГАРАНЦИЯ!
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 30 дни след получаването му и ние от онлайн магазин Смарт Чойс ще възстановим заплатената от вас сума.

Коментари