Мъжки гердан от естествени камъни Оникс, Хематит и Яспис Пикасо - DM-1067

Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Яспис Пикасо с рингове от Хематит и висулка от бижутерска (медицинска) стомана във формата на кръст.

Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-1067 

НОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се от нашата отстъпка от 8%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.
Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.



Дължина на гердана - 48 см. (с висулката) с възможност за промяна на размера по ваше желание.
Красивата плетка Шамбала дава възможност за регулиране на големината по Ваш избор.
Размери на висулката - 54 х 35 мм.
Използва се корда - изключително здрава и водоустойчива.

АКТУАЛНО!
При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, колие, броеница, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.
Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.




В онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме много и различни идеи за бижута изработени от естествени камъни. Избирайте бижутата си умно!

Коментари