Ръчно изработено сърце от рози - 5 цвята - 32 см.

Ръчно изработен оригинален и атрактивен подарък - сърце изработено от висококачествени изкуствени цветя рози в 5 цвята (червено, розово, лилаво, бяло и тъмночервено).

Размери: 32 х 32 х 12 см.

Разбира се Вие също можете да бъдете дизайнер и да ни споделите Вашите идеи като цвят или комбинация от цветове и ние ще изработим сърцето по Ваш избор.

Всяко едно сърце е изработено собственоръчно от изкуствени рози и ако не се повреди умишлено този подарък ще напомня дълги години за този, който го е подарил.

Сърцата от рози се превърнаха в модерен и изключително търсен подарък, особено подходящ за дамите, които харесват оригинални и атрактивни подаръци.
Най-хубавият подарък за любим човек е този, който е уникален и единствен.




Красив, оригинален и много полезен подарък за всеки дом и по всеки повод, а също така и отлично допълнение към интериора във Вашия дом или офис с което ще предизвикате само комплименти за Вашия избор.

Цената за 1 бр. е 44.90 лв., но при закупуване на 2 или повече броя можете да се възползвате от нашата отстъпка 8 % или 41.30 лв..

Проблемът с който неизбежно се сблъскваме всички е намирането на подарък за приятел, роднина или колега. Изборът на добър сувенир не винаги се получава, дори ако познавате добре човека, неговите навици и вкусове. В такива случаи, от трудното положение ще ни помогне да излезем оригинален подарък, който винаги ще намери своето място в къщата, офиса или заведението.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

Коментари