Мъжка гривна от естествени камъни Обсидиан и Яспис - DM-2438

Ръчно изработена еластична мъжка гривна от естествени камъни Обсидиан и Яспис Пикасо. Красотата на гривната се допълва от атрактивни метални орнаменти.
Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-2438
Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.
Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.
Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски и мъжки гривни от естествени камъни.
Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гривна от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.



Елементи:
- 8 мм. мъниста ОБСИДИАН - намалява болката, ускорява изцелението на раните.
Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Неговите вибрации носят спокойствие и сигурност и стабилизират енергиите на всички хора в помещението в което се намира.

- 10 мм. мъниста ЯСПИС Пикасо - камъкът на Грижовността.
Ясписът премахва цялата негативна енергия натрупана в организма. Защитава от „уроки” и зли сили. Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията.
От прастари времена бил наричан „камъкът на лечителите” и „камъкът на живота”, поради широкия диапазон на болести, за които се използвал.
- декоративни метални елементи
- корда - изключително здрава, еластична и водоустойчива
Обиколка на гривната (стандартна) – 19 см. с възможност за промяна на размера по ваше желание. Обиколка на гривната можете да изберете от менюто в дясно.

АКТУАЛНО!
При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, колие, броеница, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.
Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.

Коментари