Порцеланова чаша в метална подаръчна кутия - "Шарени сови"- 13 см - 4 цвята

Красива детска порцеланова чаша в метална подаръчна кутия - изработена от порцелан изрисувана с красиви рисунки на пъстроцветни сови - прецизна изработка от порцелан. 

Ние от магазин #SmartChoice Ви препоръчваме тази красива #детскачаша от порцелан като много подходяща за подарък за дете, подарък за рожден или имен ден, а също така и за да изненадате приятно Вашето дете. Красивата метална кутия също може да Ви бъде от полза и да намери приложение за каквото Вие прецените. 






С тази порцеланова чаша ще се наслаждавате не само на сутрешната си ободряваща напитка, а и на красотата и изяществото на този продукт. Разгледайте и другите предложения от серията "Детска чаша" на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом.

Чашата от #порцелан се предлага в атрактивна метална подаръчна кутия.
Материал - порцелан
Размери на чашата - 13 х 13 х 10 см.
Вместимост на чашата - 360 мл.
Модел: 79-6965

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата "Smart Choice" отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта. 




Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.


 Повече предложения от онлайн магазин #SmartChoice можете да разгледате Тук:

https://www.smartchoicebg.com/portzelan-keramika-i-staklo/izdeliya-ot-porcelan

Коментари