Фън Шуй статуетка. Декоративна фигура на елен - 31 см. Модел 8101-9540

Фън Шуй - богато декорирана статуетка - пластика от полирезин, декоративна фигура на елен - оригинален и особено подходящ подарък за мъже, ловци, рибари и пътници защото им дава сила, увереност, стабилност и сполука.
Еленът е символ на жизнената енергия и плодородието, полезно е да се държи у дома, за да бъдат доходите стабилни и постоянни. Можете да го поставите и в офиса - на бюрото си, така ще засилите Вашата увереност. Също така еленът означава свобода и великодушие и помага за взимане на правилни решения в бизнеса.
Поставен в офиса, Еленът ще активира ръста на продажбите и успеха в бизнеса. Поставен в дома, той стимулира семейното благополучие, щастливия и дълъг живот и нарастващото благоденствие.
Подходящ подарък за годишнина, рожден ден и за семеен празник. 



https://www.smartchoicebg.com/fan-shuy-statuetka-dekorativna-figura-na-elen-31-sm-model-8101-9540


Модел - 8101-9540
Размери на статуетката:
Височина - 31 см.
Дължина - 18 см.
Широчина - 18 см.
Еленът символизира финансовата печалба и се смята, че може да даде добра възможност за подем в смутни и кризисни времена.
Смята се, че Еленът решава всички видове парични проблеми и финансови затруднения, отстранявайки препятствията.Той помага за натрупването на богатство и за увеличаване на щастливите мигове в живота.
С него ще постигните Слава, Богатство и Успешна кариера. 



https://www.smartchoicebg.com/fan-shuy-statuetka-dekorativna-figura-na-elen-31-sm-model-8101-9540

В различни древни текстове той символизира скорост издръжливост и дълголетие. Той е символ на дълъг живот, защото е единственото животно, върху което (върху рогата) расте така наречената “Гъба на Безсмъртието”. Именно затова, рогата на Елена се използват за извличане на ценни лечебни съставки.
Много често майсторите по Фън Шуй използват символа на Елена като активатор на Доброто, Късмета и Щастието в дома, магазина и офиса. Еленът носи просперитет и растеж на фирмите.

Коментари