Мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Ахат - DM-1046Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Ахат, елегантна висулка куршум с размери 65 х 10 мм, изработена от висококачествена медицинска (антиалергична) стомана.

Красивата плетка Шамбала в горната част служи за увеличаване или намаляване на размера на гердана, а също така позволява използването на гердана и като броеница.
Дължина на гердана 48 см.


https://www.smartchoicebg.com/mazki-gerdan-ot-estestveni-kamani-oniks-i-ahat-dm-1046.htmlНОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се и от безплатната доставка до офис на Еконт и само 2.00 лв. до Ваш адрес!

Елементи:

- 10 мм. мъниста ОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола.
Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва.

- 10 мм. мъниста АХАТ - камъкът на равновесието, мира и спокойствието.
Ахатът се смята за камък на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири.

Цена: 55.90 лв.


https://www.smartchoicebg.com/mazki-gerdan-ot-estestveni-kamani-oniks-i-ahat-dm-1046.html


Безплатна доставка в цялата страна до офис на куриерска фирма
Доставка до Ваш адрес в Република България - 2.00 лв.

АКТУАЛНО!
ГРИВНА, ГЕРДАН, КОЛИЕ, ОБЕЦИ ИЛИ БРОЕНИЦА ПО ВАШ ИЗБОР ИЛИ ПО ВАШ ДИЗАЙН!
При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

Разгледайте повече като кликнете ТУК:

Коментари