Фън Шуй. Тибетска Гривна - Шамбала с Инкрустирани Кристали Аквамарин

Тази красива Фън Шуй Тибетска Гривна - Шамбала състои от Девет топчета с диаметър 10мм., които са обсипани с множество изящни Сини Кристали, които придават неповторим отблясък на светлината. Като естетически завършек на гривната, в края на пристягащите плетки има две топчета от Хематит. Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията.
Бижутата носещи наименованието Шамбала са известни в цял свят.
Вярва се всички тези камъни, кристали и метали, които са вплетени в гривната имат оздравително действие. Доста хора ги ползват за да засилят силата на духа си, освен това са популярни и в медитацията. Гривните Шамбала са символ на единството.
Въпреки че повечето хора смятат гривните Шамбала за поредния каприз, те имат дълбоко и смислено значение и история за която малко подозират. Шамбала всъщност е митично царство, в което вярват тибетските монаси. Предполага се, че е символ на просвещението, мира, и прецизността.
Според Фън Шуй фасетираният кристал спомогна по-добре да разбирате себе си, като хармонизира вътрешният Ви свят. Освен, че е изключително красив, този древен талисман ще ви помогне да откриете верните решения в личния живот и бизнеса и ще ви дари с финансов успех. Тибетската Фън Шуй Гривна Шамбала е прекрасен амулет и красив аксесоар, който ще Ви насочи към лична хармония .

 Хематитът е считан за камъка на заклинателите и магьосниците. С негова помощ те викали духове и чертаели магически заклинания за защита. Хематитът е оксид на желязото, непрозрачен черен камък с метален оттенък.
В ювелирната практика се използва отдавна, още от древните китайци и египтяни, независимо от трудностите при полирането му.
Хематитът увеличава многократно биоенергията на човаека, който го носи. Същият ефект оказва и върху сексуалността на стопанина.
Фън Шуй специалистите го препоръчват като защита от вредни вибрации и енергии – наистина камъкът разсейва всякакви излъчвания, насочени към собственика и създава нещо като невидима енергийна броня.
В медицината е известно, че носенето на хематит нормализира кръвното налягане, предпазва от стрес, влияе добре на самочувствието, укрепва волята.


Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната.

Коментари